Opoziv i povlačenje - DARBO džem s manje kalorija, 220g jagoda

21.12.2021.

Obavijest za kupce o opozivu i povlačenju proizvoda iz predostrožnosti - DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda 
 
Dragi kupci, 
obavještavamo vas da se s tržišta iz predostrožnosti povlači proizvod: DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda 

Podaci o proizvodu:
DARBO džem s manje kalorija, 220 g jagoda:  datum proizvodnje: 15.09.2021, rok trajanja: 15.09.2023., Lot L 258 1, broj serije: 0374099
Proizvođač: A.Darbo AG, 6135 Stans/Tirol, Austrija
Razlog povlačenja: mogući sadržaj plijesni u proizvodu, vidljivo na površini sadržaja.

Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod i vrate ga na prodajno mjesto gdje su ga kupili, gdje će im biti vraćen novac.

Obavijest se odnosi isključivo na proizvode gore navedenog serijskog broja, lota, roka trajanja.
Srdačan pozdrav,

A1 d.o.o.                                                                           
Rijeka, 17.12.2021

Edukacija o mastima: Kako izabrati 'one prave'?

Edukacija o mastima: Kako izabrati 'one prave'?

U vremenu obilježenom raznovrsnim dijetama i prehrambenim trendovima, često se zaboravlja koliko je važno uključiti masti u uravnoteženu prehranu. Zdrave masti neophodne su za održavanje optimalnog zdravlja i vitalnosti. No, što zapravo podrazumijeva pojam 'zdrave masti' i kako odabrati prave masti
Eko-prijateljski DIY projekti za dom: Kako napraviti vlastitu kozmetiku

Eko-prijateljski DIY projekti za dom: Kako napraviti vlastitu kozmetiku

U današnjem svijetu gdje su sastojci često teški za izgovoriti, a kemijski dodaci neizbježni, sve se više okrećemo prirodnim rješenjima za njegu kože. Izrada vlastite kozmetike postaje sve češća i zagovaranija opcija, ponajviše zato jer nam omogućuje kontrolu nad onim što stavljamo na našu kožu. U o
Zašto odabrati ekološku hranu?

Zašto odabrati ekološku hranu?

Svakodnevno povećanje svijesti o važnosti zdravlja i okoliša doprinosi rastućoj popularnosti ekološke hrane. Ljudi su postali sve osviješteniji o važnosti kvalitete hrane koju konzumiraju i njenom utjecaju na njihovo zdravlje, ali i na okoliš u kojem žive. Stoga, sve veći broj ljudi sada biraju ekol

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti. Izvedi več