Darivanje - učinite to drugačije!

17.12.2019.

Darivanje

Došlo nam je vrijeme darivanja  - postoji toliko mnogo vama dragih osoba kojima biste poklonili nešto posebno i drugačije. Od pomisli na poklon koji je osoban, dobro zamišljen i zbog kojeg ne morate opljačkati  banku može vas obliti hladan znoj. Ali to ne mora uvijek biti nešto fizičko - postoji mnogo (održivih) alternativa.

Većina nas bi rekla da imamo sve što nam je potrebno i osjećamo se sklonijima pokloniti nešto osobno. Ipak, nema većeg zadovoljstva nego vidjeti sjaj u očima osobe koju ste iznenadili pažljivo i promišljeno odabranim poklonom. Tko se ne bi htio zahvaliti domaćinu na pozivu za božićnu večeru ili proslaviti Novu godinu?
 
Pokloniti vrijeme - što može biti ljepše?

Kada nekome posvetimo vrijeme je vjerojatno najvrjednija stvar koju možemo pokloniti. To je idealna prilika da akumulirate malo kredita na svom društvenom računu. Svi smo zaokupljeni vrtlogom života i znamo kako je teško osloboditi vrijeme za stvaranje uspomena - pa zašto onda vrijeme ne bi ponijeli kao poklon? Isplanirajte zajedničke aktivnosti i predstavite ih čestitkom ili slikom vlastite izrade. Svakako navedite datum kako biste izbjegli odgađanje. Počnite planirati: poziv na piknik ili izlet u park? Što kažeš na par sati neuobičajenih aktivnosti poput ljetnog sanjkanja? Joga radionica ili cool koncert u dnevnoj sobi? Odabir aktivnosti ovisi o primatelju i njegovim preferencijama. Ako niste sigurni diskretno istražite želje unaprijed.  Ono što ovo čini idealnim poklonom je da i vi uživate u njemu! 
 
Poklonite vrijeme
 
Stablo kao poklon- simbol procvata ljubavi!

Zima sa sobom često donosi vesela zvona, božićne pjesme, magično doba godine  - Božić. Što može biti bolji poklon od žive biljke, u sivilu zime? Sponzorstvo za drvo, na primjer u tropskoj šumi, prekrasan je simbol trajnosti i rasta. U isto vrijeme, vaš poklon voljenoj osobi ujedno je poklon okolišu, klimi i pravednosti: održiva sadnja stvara nova staništa za životinje i druge biljke. Primatelj dobiva personalizirani certifikat kako bi ga podsjetio na ono što raste u njihovom imenu. Kakav sjajni poklon- i tako romantičan. 
 
Drvo kao poklon
 
Donacije & Co.

Postoji mnogo načina darivanja nečeg lijepog ili ukusnog, a u isto vrijeme stvaranja svijeta malo boljim. Jedna od mogućnosti je darivanje onih koji su imali manje sreće: darovati kozu, magarca ili cijelo stado koje s ljubavlju kupujete za obitelj u jednoj od siromašnijih zemalja svijeta.  Vi kao darivatelj dobivate karticu ili magnet za hladnjak kao podsjetnik gdje poklon koristi ljudima i okolišu. To je stvarna situacija u kojoj svi dobivaju! Ako želite nešto malo opipljivije, što mislite o elegantnoj šalici za kavu za višekratnu uporabu? To je koristan poklon koji čini tu dnevnu kavu ukusnijom. Volimo ovakve poklone koji uveseljavaju druge i čine dobro u isto vrijeme!
 
Donirajte

Poklonite zdravlje najmilijima!

Koji poklon može biti bolji od zdravlja? Često ne mislimo da je upravo ono najvrjednije što svaka osoba može posjedovati. Bilo da se radi o baki, djedu, curi, dečku, roditeljima ili prijatelju, pokažite im da mislite na njih i poklonite im zdravlje. Osobe za koje znate da imaju jednoličnu prehranu, pod stresom su ili naporno treniraju, prirodni dodatak prehrani je upravo poklon za njih.  Plazmolizirani biljni kvasac je 100% prirodan izvor vitamina i minerala koje putem prehrane ne uspijemo unijeti u organizam. Radi se o jedinstvenom proizvodu pod imenom Strath – švicarski eliksir dugovječnosti. Pokažite dragim osobama da vam je stalo ovim zbilja jedinstvenim poklonom.
 
Ukoliko se odlučite za kupnju ovog proizvoda, možete ga pronaći u našem web shopu, na policama trgovina, specijaliziranih trgovina i ljekarni  u cijeloj Hrvatskoj: bio&bio, Biosvijet, dm, Garden, Konzum.
 
Strath
 

Gluten free PIZZA

Gluten free PIZZA

Pizza je većini jedan od najomiljenijih obroka. Međutim, kada se radi o bezglutenskoj prehrani, jedan od većih problema je pronaći pravo bezglutensko brašno za pizzu.  U pripremi ovog recepta pomo
Kako smo obilježili mjesec celijakije?

Kako smo obilježili mjesec celijakije?

Svibanj je mjesec svjesnosti o celijakiji, a mi smo se ovoga puta odlučili posvetiti isključivo ovoj bolesti i cijeli mjesec obiljež
ISPECI PA BAKI RECI - Facebook live event

ISPECI PA BAKI RECI - Facebook live event

"Ispeci pa baki reci" prvi je naš Facebook live event osmišljen povodom obilježavanja Međunarodnog dana celijakije. Plan i program cijelog eventa realiziran je u suradnji sa studenticama Ekonomskog fakult

This page uses cookies to improve user experience. "I agree" to continue using the web site. Cookies settings can be configured in your web browser. For more information, see here. I agree