Ovdje ćete moći pročitati nove informacije o našim proizvodima i brandovima te njihovom djelovanju. Također, pokušat ćemo vas inspirirati savjetima za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Stigla nam je prinova u A1 All natural obitelj!

23.9.2022.

A1 All natural obitelj povećala se za jednog slatkog Strath člana - Strath Kids! Riječ je o proizvodu koji će dječjem imunitetu pomoći u borbi protiv gripa i prehlada jer uz preko 60 vitamina i minerala Strath Kids ima i dodatak vitamina D.

READ MORE

Sudjelovali smo u virtualnoj humanitarnoj utrci Mliječna staza 2022.

22.9.2022.

Završila je šesta po redu utrka Mliječna staza u organizaciji UNICEF-a, koja je i ove godine bila virtualna, te se diljem Hrvatske održavala od 9. do 18. rujna. Više od 6.600 sudionika svih uzrasta i iz svih dijelova Hrvatske uključilo se u humanitarnu utrku kako bi pružili podršku mentalnom zdravlju djece i mladih.

READ MORE

Kako preduhitriti i pobijediti jesenski umor

21.9.2022.

U mjesecu rujnu osjetna je promjena vremena koja je posljedica prelaska iz ljeta u jesen. Vrijeme koje se čini neodlučnim te nas šokira naglim padovima i porastima temperature, uz promjenjive padaline izazivaju umor kod većine ljudi. Saznajte kako pobijediti taj umor, a ukoliko pripreme započnete pravovremeno – čak i preduhitriti!

READ MORE

Skincare rutina koja djeluje

14.9.2022.

Skincare rutine na prvu se mogu činiti kao komplicirane i kao da uključuju nepotrebno puno proizvoda u kojima se lako pogubiti. To ne mora biti tako! U današnjem blogu donosimo vam savjete za jednostavnu i održivu skincare rutinu koja će njegovati kožu i neće vam pretjerano oštetiti novčanik.

READ MORE

Kako izraditi prirodne osvježivače zraka za svoj dom?

9.9.2022.

Dom je mjesto u kojem svakodnevno obitavamo i baš zato biste trebali početi razmišljati na koje sve načine možete pročistiti zrak u svom domu. Na sreću, postoji mnogo prirodnih sastojaka uz pomoć kojih sami možete sami izraditi prirodne osvježivače zraka!

READ MORE

Pucanje balona: kako je konvencionalna žvakaća guma izgubila popularnost

25.8.2022.

Desetljećima je žvakaća guma bila sinonim za mladenački otpor, dajući osobi koja žvače auru odvažnosti i hrabrosti. No sada je balon puknuo. Žvakaće gume imale su razdoblje loše prodaje tijekom pandemije, no prodaja je bila u padu čak i prije nego što se pojavio covid, a pandemija je onda samo produbila krizu. Što se dogodilo?

READ MORE

Plant based prehrana – mitovi i istina

24.8.2022.

Svjesnost o važnosti prehrane bila je povišena i prije pandemije, a nakon što nas je zadesio virus koji oštećuje imunitet, svjesnost o važnosti održavanja zdravlja strelovito je porasla. Mnogi su se okrenuli načinu prehrane koji se naziva plant based, a što ova prehrana podrazumijeva i koja je razlika između nje i vegetarijanstva i veganstva, donosimo u današnjem blogu.

READ MORE

Svjetski dan biljnih mlijeka

22.8.2022.

Svake godine povećava kako potražnja, tako i ponuda biljnih mlijeka, a odavno su ih prestali konzumirati isključivo vegani i vegetarijanci. Svjetski dan biljnih mlijeka ​tako se počeo obilježavati 22. kolovoza s ciljem da se ljudima predstave nove i po mišljenju mnogih, zdravije namirnice od onih životinjskog podrijetla.

READ MORE

SPF je tvoj BFF!

19.8.2022.

SPF kratica je za sun protection faktor, koji je glavna tema svake godine u ovo doba. Sunčevo zračenje neophodno je za život kakav poznajemo, ali i štetno za našu kožu ukoliko se ne zaštitimo. Najboljeg prijatelja uvijek ćemo poslušati i pitati za savjet, a zašto je SPF naš najbolji prijatelj svakoga ljeta donosimo u današnjem blogu.

READ MORE

Zašto je važno pratiti unos tekućine u organizam?

17.8.2022.

Svako ljeto stručnjaci upozoravaju – pijte dovoljno tekućine! Porast temperatura i tjelesne aktivnosti uzrokuje povećan gubitak vode iz organizma, a više o ovoj temi istražili smo za današnji blog.

READ MORE

5 savjeta kako izbjeći opekline pri sunčanju

17.8.2022.

Opekline od sunčanja postale su nam normalne, iako mogu biti vrlo opasne. Naša koža pamti i svaka opeklina od sunca ubrzava starenje kože te može biti uzrok kožnih oboljenja u starijoj dobi. Donosimo 5 savjeta za pravilnu zaštitu kože od štetnog utjecaja sunca.

READ MORE

Feng shui – dobra energija u vašem domu

29.7.2022.

Ova drevna kineska tehnika organizacije doma i životnog prostora temelji se na nekoliko načela, čiji je glavni cilj omogućiti dobroj energiji da uđe u dom. U današnjem blogu donosimo uvod u feng shui te najvažnija načela na kojima se temelji.

READ MORE

Kreme za sunčanje koje štite floru i faunu

20.7.2022.

Utjecaj sunca na kožu je kumulativan – što znači da se zadržava u koži i nakuplja kroz godine. U prijevodu, svaki put kada ste izgorjeli na suncu ostavilo je traga na vašoj koži, iako to možda ne vidimo odmah.

READ MORE

Digitalni detoks – novi trend pozitivne promjene

20.7.2022.

Današnji način života iziskuje od nas kontinuiranu digitalnu prisutnost i povezanost, s obzirom na to da se i poslovna i privatna komunikacija većinom odvijaju na ovaj način. Digitalni detoks podrazumijeva pružanje umu vremena za odmor od stalne povezanosti i digitalne stimulacije. 

READ MORE

NOVO: Superfood - Handful liofilizirano voće

14.7.2022.

Hrvatskom tržištu predstavljamo liofilizirano voće Handful - proizvodi sadrže isključivo prirodne sastojke – 100% voće. Ne sadrže gluten, alergene, umjetna bojila i dodani šećer, a tri različita okusa zadovoljit će svako nepce u potrazi za zdravim i hranjivim zalogajem.

READ MORE

Kako na prirodan način odbiti komarce?

14.7.2022.

Komarci su sveprisutna napast te nam svakog ljeta remete odmor i uživanje. Njihov ubod je neugodan, a zujanje uznemirujuće te svatko traži način kako ih otjerati iz svoje blizine. Pronašli smo nekoliko načina kako uz prirodne sastojke otjerati komarce.

READ MORE

Kako postići i održati savršen brončani ten?

7.7.2022.

Postoji mnogo stvari zbog kojih se veselimo ljetu, a preplanuli ten je nešto čemu definitivno većina nas teži postići u ovo doba. U današnjem blogu pročitajte savjete kako postići i održati bakrenasto preplanuli ten.

READ MORE

Vegetarijanci i vegani alergični na soju – što sad?

27.6.2022.

U prehrani bez mesa ili životinjskih proizvoda, soja je često glavni izvor bjelančevina i nekih vitamina i minerala. Alergija na proteine iz soje postala je dosta učestao problem, ali na sreću, postoje i drugi kvalitetni biljni izvori bjelančevina o kojima smo pisali u današnjem blogu.

READ MORE

Obavijest o proizvodu BIOSOLIS sprej SPF50

10.6.2022.

Obavijest za kupce o opozivu i povlačenju proizvoda zbog neispravne ambalaže - BIOSOLIS sprej SPF50.

READ MORE

Zašto je važno zaštititi lice od sunca?

9.6.2022.

Naše lice je dio tijela koji je konstantno izložen vanjskim utjecajima, a koža lica je unatoč tome i dalje vrlo nježna i osjetljiva. Sunce je vjerni suputnik ljeta koji na lice može imati razne učinke, stoga vas u današnjem blogu savjetujemo kako (i zašto) pravilno zaštititi lice od sunca.

READ MORE

Kako svaki zaposlenik može doprinijeti zaštiti okoliša?

3.6.2022.

Bogata i raznolika priroda najvrjedniji je resurs kojim raspolaže Hrvatska. Kako očuvani okoliš omogućava funkcionalnosti neophodne za život i ekonomski razvoj, tako je važno da i zaposlenici poduzeća poštuju okoliš i nastoje ga što je manje moguće iskorištavati i zagađivati. Iz navedenog proizlazi činjenica kako postoji potreba za povećanjem učinkovitosti zaštite prirode kako bi se njome upravljalo na održiv način.

READ MORE

Ljekovitost i važnost mora

3.6.2022.

Ljeto nam je konačno stiglo, a s njime je sve više nas počelo odlaziti na plažu. More je naš najbolji prijatelj tijekom ljeta, a u današnjem blogu donosimo razloge zbog kojih se more smatra ljekovitim tj. zašto bi trebali na plažu odlaziti cijele godine, ali i svakodnevno se truditi očuvati čistoću mora.

READ MORE

Vrtlarstvo kao savršen proljetni hobi

23.5.2022.

Manje oborina, više sunca i dulji dani savršen su temelj za stvaranje novih navika i otkrivanje zanimljivih hobija. Sadnja i rad u vrtu, osim što su zabavni, također imaju vrlo blagotvoran učinak na zdravlje i psihu. U nastavku pročitajte što čini sadnju savršenim hobijem te koja se simbolika krije iza najpoznatijeg proljetnog cvijeća.

READ MORE

Kakav utjecaj na okoliš ima sadržaj vašeg ormara?

16.5.2022.

Iako toga možda nismo svjesni, naše odluke u kupovini utječu na okoliš i stanje u svijetu. Svaka osoba ima svoje preference u pogledu stila oblačenja, ali ono čemu se većina nas okreće jest fast fashion – moderan način proizvodnje odjeće koji okolišu i našem zdravlju radi veliku štetu.

READ MORE

Kada početi s pripremom kože za sunce?

11.5.2022.

Sunčanje često povezujemo isključivo s ljetom i plažom, ali istina je kako smo i u ostatku godine (posebice u proljeće) izloženi sunčevim zrakama. One imaju mnoge benefite za naše zdravlje, ali isto tako mogu biti štetne za kožu. Donosimo vam savjete kako da pripremite kožu za sunce i zaštitite se od njegovog negativnog utjecaja.

READ MORE

Svibanj - Mjesec svjesnosti o celijakiji

4.5.2022.

Celijakija je autoimuna bolest koja je zadnjih godina postala sve učestalija, te se posljedično i sve više podiže svjest o njenoj prisutnosti. Mjesec svibanj obilježava se kao mjesec celijakije, stoga vam povodom toga donosimo blog u kojem možete pročitati što je celijakija, koga pogađa i kolika je učestalost, koji su simptomi i njena poveznica s drugim bolestima.

READ MORE

Jeste li spremni za proljeće?

26.4.2022.

Proljeće već je stiglo i donijelo nam mnoge promjene, kako u našoj okolini tako i u našem organizmu. O kojim se promjenama radi, kako one mogu utjecati na kvalitetu života te kako se najbolje prilagoditi, pročitajte u današnjem blogu.

READ MORE

Dan planeta Zemlje

21.4.2021.

22. travnja obilježava se Dan planeta Zemlje. Tada se ukazuje na utjecaj koji je čovjek imao kroz prošlost, te kako naše današnje ponašanje utječe na Zemlju. Povodom obilježavanja toga dana, donosimo savjete kako malim promjenama možete ostaviti pozitivan otisak na planeti.

READ MORE

Alge – malo čudo prirode

30.6.2022.

Alge su podvodne biljke koje većina nas vjerojatno zamišlja kao duge, debele, tamnozelene listove koji rastu na dnu mora. Takve vrste algi postoje i zovu se makro alge, ali u današnjem blogu fokusirali smo se i na drugu podvrstu (mikro alge) te koje benefite obje mogu imati na ljudski organizam.

READ MORE

Reciklaža i održivost – danas važnije nego ikad prije

19.4.2022.

O pojmu reciklaže polako se sve više pričalo, a zadnjih nekoliko godina taj je pojam (i radnja) postao važniji no ikad. U današnjem blogu saznajte što se u svijetu događa po tom pitanju, zašto su reciklaža i održivost toliko naglašene te koje su države predvodnici i zašto.

READ MORE

This page uses cookies to improve user experience. "I agree" to continue using the web site. Cookies settings can be configured in your web browser. For more information, see here. I agree