Stigla nam je prinova u A1 All natural obitelj!

23.9.2022.

All natural obitelj povećala se za jednog slatkog Strath člana - Strath Kids! Riječ je o proizvodu koji će dječjem imunitetu pomoći u borbi protiv gripa i prehlada jer uz preko 60 vitamina i minerala Strath Kids ima i dodatak vitamina D.

Prednosti Strath Kids® sirupa s vitaminom D
  • 100% prirodan dodatak prehrani bez laktoze i dodanog šećera
  • Sadrži prirodni vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava kod djece
  • Poboljšava ukupan unos vitalnih tvari dobivenih iz prehrane
  • Učinkovitost dokazana u preko 35 provedenih znanstvenih istraživanja
Osnažite imunitet svoga djeteta „sunčanim" vitaminom
Kome se preporuča Strath Kids® sirup s vitaminom D?
  • djeci s oslabljenim imunološkim sustavom
  • djeci koja se nedovoljno izlažu suncu i djeci tamne puti
  • djeci s prekomjernom tjelesnom masom
  • djeci koja pate od kroničnih bolesti
  • djeci na terapiji određenim lijekovima poput antiepileptika i sistemskih glukokortikoida
 
Zanimljivost +
Jeste li znali da vitamin D u Strath Kids proizvod nije umjetno dodan nego nastaje prirodno uslijed izlaganja stanica kvasca UV zrakama i u tom procesu stanice prirodno stvaraju vitamin D. Fora zar ne?
Strath® Kids predstavljen na stručnom skupu Zdravlje djece
20. rujna sudjelovali smo na stručnom skupu Zdravlje djece. Kroz A1 All natural štand ljekarnici su imali priliku degustirati novi Strath Kids proizvod, a naposlijetku je mag.nutr. Mirja Zupčić svim sudionicima održala predavanje 'Male tvornice nutrijenata za djecu' u sklopu kojega je predstavljen i novi Strath proizvod - Strath Kids! 

P.S. Smanjili smo cijenu Strath Kids proizvoda na webshopu kako bi i vaše dijete zaštitilo imunitet u prijelazu godišnjih doba, kada najčešće dolazi do raznih oboljenja. Strath Kids je dostupan ovdje.

Zimska čarolija u prirodi

Zimska čarolija u prirodi

Zima je službeno počela! Temperature padaju, snijeg je neke dijelove svijeta već i posjetio, a većina nas vjerovatno samo želi biti ušuškano u toplini svog doma. U današnjem blogu pokušati ćemo vas uvjeriti kako hladno zimsko vrijeme može biti itekako zabavno!
Zlatna namirnica koja čuva zdravlje

Zlatna namirnica koja čuva zdravlje

Med je namirnica koja oduvijek slovi kao pravo čudo za imunitet, a za njegovu snagu smo najvjerovatnije čuli od svojih baka. Zašto se med smatra čudom za zdravlje te kako je uopće došlo do toga da on postane dio narodne medicine, donosimo u današnjem blogu.
Koje biljke pročišćuju zrak u kući?

Koje biljke pročišćuju zrak u kući?

Nedavno smo napisali blog o kaktusima i sukuentima, gdje smo saznali kako oni mogu biti korisni čistači zraka u kući. Danas smo za vas odlučili istražiti koje se još mogu u kući koristiti za tu svrhu i poboljšati kvalitetu zraka u prostoru u kojem obitavamo.

This page uses cookies to improve user experience. "I agree" to continue using the web site. Cookies settings can be configured in your web browser. For more information, see here. I agree