Sretni smo kada naši potrošači i partneri prepoznaju naš trud i proizvode. To je istinska inspiracija. Pročitajte što kažu o nama…

Sandro Gulja

kondicijski trener i predavač na Hrvatskoj olimpijskoj akademiji i Sportskom učilištu, Rijeka

„Svojim sportašima kao svim ostalim, preporučam RAWBITE energetske pločice te Coco juice, prirodni izotonični napitak. O njihovim prednostima mogao bih napisati knjigu, no ukratko: za dobre sportske rezultate bitna je hidracija, kao i prirodni izvori energije. Stoga su RAWBITE i Coco juice neprocjenjivi i zlata vrijedni. Također, sve proizvode koristim i sam, kao i cijela moja obitelj.  Ono što sam primijetio je da mogu puno lakše obavljati svakodnevne aktivnosti, imam bolju koncentraciju i fokus tijekom cijelog dana i manje sam umoran ili malaksao."

Sandro Gulja
Davor Rostuhar

Davor Rostuhar

putopisac, fotograf i pustolov

"Petnaest godina sanjao sam svoj Polarni san, a potom tri godine aktivno radio na pripremi "Prve hrvatske ekspedicije na Južni pol". Čekalo me 1200 kilometara i oko 50 dana kroz jednu od ekstremnijih divljina na svijetu. Sve što mi  je trebalo za preživljavanje morao sam vući sa sobom u sanjkama koje su u startu imale 137 kilograma. Svaki komad hrane koji sam nosio morao mi je davati dovoljno energije i biti mi ukusan. Zato  sam uzeo Rawbite pločice - jer sam znao da se u njih mogu pouzdati. One su me pogonile da postanem 26 osoba u povijesti koja je put od obale Antarktike do Južnog pola prešla solo, unsupported i unassisted, tako da sve što mi  treba nosim sa sobom, bez unaprijed ostavljenih zaliha ili pratećeg vozila i bez korištenja vanjske energije - samo na snagu svojih mišića, koje su se hranile Rawbite pločicama." 

Svjetlana Blažević

glazbenica, aromaterapeut, shiatsu terapeut, Split

„Živim u Splitu i provodim  veliki dio dana vani. Koža mi je jako osjetljiva, hiperpigmentirana i sklona alergijama. Teško je bilo pronaći proizvod koji me može kvalitetno zaštititi od sunca. Veliki sam ljubitelj prirodne, organske kozmetike te jako pazim na deklaracije. Oprezno sam probala BIOSOLIS  mlijeko za lice i tijelo. Koža nije reagirala, naprotiv, oduševila me tekstura, osjećaj na koži i saznanje da konačno mogu opušteno boraviti na suncu. Sada koristim SPF 15 i tijekom zime. Važno mi je da sam pronašla proizvod koji zadovoljava moje visoke kriterije, ne sadrži štetne sastojke i nije testiran na životinjama."

 

Svjetlana Blažević
Suzana Rudak

Suzana Rudak

voditelj ključnih kupaca, Split

„Jednostavno obožavam RAWBITE energetske pločice svih okusa. Zbog metaboličkog poremećaja koji rezultira hipoglikemijom iznimno pazim što jedem i kada jedem, a da bih funkcionirala tijekom dana moram pratiti strogi ritam prehrane. RAWBITE mi je od velike pomoći kao mali čarobni zalogaj kojeg imam sa sobom u svakom trenutku. Prirodni sastojci, bez dodatnog šećera odlično se uklapaju u moju prehranu, a osobito tijekom putovanja i većih fizičkih napora. Također, volim se zasladiti nakon ručka i večere finim Fiordifrutta voćnim namazima koji savršeno pašu mom programu prehrane.”

 

Katja Bizjak

life & business coach, Ljubljana

„Svakodnevno radim s ljudima i to mi oduzima puno energije. Kada trebam brzo vratiti energiju volim pojesti sušeno voće i lješnjake. RAWBITE je odlična kombinacija jer imam sve u jednom i stoga uvijek imam jednu pločicu u svojoj torbi. Super rješenje u uvjetima brzog tempa života. Poseban ritual imam s napitkom Coco juice. Svaki puta kada prođem pored police zdrave hrane u trgovini uzmem Coco juice, odmah ga popijem i onda s guštom promatram kako moje stanice postaju radosne."

Katja Bizjak
Richard Pavlić

Richard Pavlić

katolički svećenik i profesor teologije, Senj

"Svakodnevno jedem voće, najčešće ujutro, ali i preko dana kao međuobrok. RAWBITE pločice su mi idealno rješenje kad sam u uredu ili na putu. Zdrav i lako probavljiv obrok, pun okusa i energije. Omiljeni okusi su mi jabuka-cimet, vanilija-bobičasto voće i indijski oraščići."

Berislav Sokač

suosnivač Run Croatia projekta - World Marathon Majors finisher, Zagreb

"Trčanje na duge staze izuzetno je energetski zahtjevna sportska disciplina. Dugogodišnji sam korisnik RAWBITE energetskih pločica i organskog coco juice napitka. Nikakve druge dodatke ne uzimam. Kada sam pokrenuo Run Croatia projekt, ideja je bila da ponudim trkačima koji dolaze na Run Croatia utrke identičnu kvalitetu usluge koju bih i osobno zahtijevao. Neizmjerno sam zahvalan A1 timu koji Run Croatia sudionicima osigurava ta dva proizvoda."

Berislav Sokač

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se