Ovdje ćete moći pročitati nove informacije o našim proizvodima i brandovima te njihovom djelovanju. Također, pokušat ćemo vas inspirirati savjetima za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Kupanje u moru zimi – ludo ili genijalno?

14.12.2022.

U Hrvatskoj postoji nekoliko mjesta i običaja vezanih uz kupanje u moru usred zime – od novogodišnjeg „kupanca" do božićnog ili samoinicijativnog kupanja iz užitka. Je li to preporučljivo, koje benefite ima na tijelo i više o Wim Hof metodi „hladnog tuša" – pročitajte u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Zimska čarolija u prirodi

7.12.2022.

Zima je službeno počela! Temperature padaju, snijeg je neke dijelove svijeta već i posjetio, a većina nas vjerovatno samo želi biti ušuškano u toplini svog doma. U današnjem blogu pokušati ćemo vas uvjeriti kako hladno zimsko vrijeme može biti itekako zabavno!

PROČITAJTE VIŠE

Zlatna namirnica koja čuva zdravlje

23.11.2022.

Med je namirnica koja oduvijek slovi kao pravo čudo za imunitet, a za njegovu snagu smo najvjerovatnije čuli od svojih baka. Zašto se med smatra čudom za zdravlje te kako je uopće došlo do toga da on postane dio narodne medicine, donosimo u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Koje biljke pročišćuju zrak u kući?

16.11.2022.

Nedavno smo napisali blog o kaktusima i sukuentima, gdje smo saznali kako oni mogu biti korisni čistači zraka u kući. Danas smo za vas odlučili istražiti koje se još mogu u kući koristiti za tu svrhu i poboljšati kvalitetu zraka u prostoru u kojem obitavamo.

PROČITAJTE VIŠE

Ljeto usred zime – moguće je!

9.11.2022.

Prošle smo godine napisali blog na temu zimnice i predložili neke načine izrade zimnice, kao i razloge zbog kojih se ona izrađuje. U današnjem blogu donosimo koji su još drugi načini očuvanja i korištenja ljetne hrane zimi, te kako ih isto tako možete napraviti sami!

PROČITAJTE VIŠE

Umirite um i postignite balans – meditacijom

2.11.2022.

Meditiranje se kao pojam najčešće vezuje uz sjedenje zatvorenih očiju, u zamračenoj prostoriji u kojoj se može čuti jedino naše disanje. Iako je to najpoznatiji i vrlo efikasan način meditacije, postoje još mnogi drugi koje smo za vas istražili u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Kako brzo i jeftino očistiti dom - sa samo jednim sredstvom!

26.10.2022.

Svestranost ovog sredstva odavno je već poznata te postoji bezbroj načina na koji ga možemo upotrijebiti. Znanje se prenosilo najčešće preko naših baka, do naših roditelja i nas samih – riječ je, naravno, o sodi bikarboni!

PROČITAJTE VIŠE

Kaktusi i sukulenti kao savršeni sustanari

20.10.2022.

Je li vam poznat onaj izraz „ubiti kaktus"? U smislu, kaktus je toliko jednostavna biljka za održavanje da ju je gotovo nemoguće ubiti. Iako je ta činjenica istinita, u današnjem blogu donosimo razloge zašto bi ove biljke trebalo više cijeniti, osim onoga da ih je lako održavati.

PROČITAJTE VIŠE

Rekreacija u jesen – kako se motivirati za vježbanje?

14.10.2022.

Jesen je sezona kada se većina nas samo želi zavući ispod tople dekice i ostati ondje cijeli dan, ali pokušajte se oduprijeti tom nagonu. Nastavno na priču o jesenskoj depresiji, donosimo razloge zašto je jesen savršeno vrijeme za uvođenje novih rutina vježbanja i rekreacije!

PROČITAJTE VIŠE

Gljive – čudne ili čudesne?

7.10.2022.

Mnogim ljudima su one omiljen jesenski specijalitet, a osim što su ukusne nevjerojatno su beneficijalne za ljudsko zdravlje, ali i zdravlje prirode i okoliša. Zašto su gljive ljudima fascinantne već stoljećima te što je u njima za nas dobro istražili smo za današnji blog.

PROČITAJTE VIŠE

Stigla nam je prinova u A1 All natural obitelj!

23.9.2022.

A1 All natural obitelj povećala se za jednog slatkog Strath člana - Strath Kids! Riječ je o proizvodu koji će dječjem imunitetu pomoći u borbi protiv gripa i prehlada jer uz preko 60 vitamina i minerala Strath Kids ima i dodatak vitamina D.

PROČITAJTE VIŠE

Sudjelovali smo u virtualnoj humanitarnoj utrci Mliječna staza 2022.

22.9.2022.

Završila je šesta po redu utrka Mliječna staza u organizaciji UNICEF-a, koja je i ove godine bila virtualna, te se diljem Hrvatske održavala od 9. do 18. rujna. Više od 6.600 sudionika svih uzrasta i iz svih dijelova Hrvatske uključilo se u humanitarnu utrku kako bi pružili podršku mentalnom zdravlju djece i mladih.

PROČITAJTE VIŠE

Kako preduhitriti i pobijediti jesenski umor

21.9.2022.

U mjesecu rujnu osjetna je promjena vremena koja je posljedica prelaska iz ljeta u jesen. Vrijeme koje se čini neodlučnim te nas šokira naglim padovima i porastima temperature, uz promjenjive padaline izazivaju umor kod većine ljudi. Saznajte kako pobijediti taj umor, a ukoliko pripreme započnete pravovremeno – čak i preduhitriti!

PROČITAJTE VIŠE

Skincare rutina koja djeluje

14.9.2022.

Skincare rutine na prvu se mogu činiti kao komplicirane i kao da uključuju nepotrebno puno proizvoda u kojima se lako pogubiti. To ne mora biti tako! U današnjem blogu donosimo vam savjete za jednostavnu i održivu skincare rutinu koja će njegovati kožu i neće vam pretjerano oštetiti novčanik.

PROČITAJTE VIŠE

Kako izraditi prirodne osvježivače zraka za svoj dom?

9.9.2022.

Dom je mjesto u kojem svakodnevno obitavamo i baš zato biste trebali početi razmišljati na koje sve načine možete pročistiti zrak u svom domu. Na sreću, postoji mnogo prirodnih sastojaka uz pomoć kojih sami možete sami izraditi prirodne osvježivače zraka!

PROČITAJTE VIŠE

Pucanje balona: kako je konvencionalna žvakaća guma izgubila popularnost

25.8.2022.

Desetljećima je žvakaća guma bila sinonim za mladenački otpor, dajući osobi koja žvače auru odvažnosti i hrabrosti. No sada je balon puknuo. Žvakaće gume imale su razdoblje loše prodaje tijekom pandemije, no prodaja je bila u padu čak i prije nego što se pojavio covid, a pandemija je onda samo produbila krizu. Što se dogodilo?

PROČITAJTE VIŠE

Plant based prehrana – mitovi i istina

24.8.2022.

Svjesnost o važnosti prehrane bila je povišena i prije pandemije, a nakon što nas je zadesio virus koji oštećuje imunitet, svjesnost o važnosti održavanja zdravlja strelovito je porasla. Mnogi su se okrenuli načinu prehrane koji se naziva plant based, a što ova prehrana podrazumijeva i koja je razlika između nje i vegetarijanstva i veganstva, donosimo u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Svjetski dan biljnih mlijeka

22.8.2022.

Svake se godine povećava kako potražnja, tako i ponuda biljnih mlijeka, a odavno su ih prestali konzumirati isključivo vegani i vegetarijanci. Svjetski dan biljnih mlijeka ​tako se počeo obilježavati 22. kolovoza s ciljem da se ljudima predstave nove i po mišljenju mnogih, zdravije namirnice od onih životinjskog podrijetla.

PROČITAJTE VIŠE

SPF je tvoj BFF!

19.8.2022.

SPF kratica je za sun protection faktor, koji je glavna tema svake godine u ovo doba. Sunčevo zračenje neophodno je za život kakav poznajemo, ali i štetno za našu kožu ukoliko se ne zaštitimo. Najboljeg prijatelja uvijek ćemo poslušati i pitati za savjet, a zašto je SPF naš najbolji prijatelj svakoga ljeta donosimo u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Zašto je važno pratiti unos tekućine u organizam?

17.8.2022.

Svako ljeto stručnjaci upozoravaju – pijte dovoljno tekućine! Porast temperatura i tjelesne aktivnosti uzrokuje povećan gubitak vode iz organizma, a više o ovoj temi istražili smo za današnji blog.

PROČITAJTE VIŠE

5 savjeta kako izbjeći opekline pri sunčanju

17.8.2022.

Opekline od sunčanja postale su nam normalne, iako mogu biti vrlo opasne. Naša koža pamti i svaka opeklina od sunca ubrzava starenje kože te može biti uzrok kožnih oboljenja u starijoj dobi. Donosimo 5 savjeta za pravilnu zaštitu kože od štetnog utjecaja sunca.

PROČITAJTE VIŠE

Feng shui – dobra energija u vašem domu

29.7.2022.

Ova drevna kineska tehnika organizacije doma i životnog prostora temelji se na nekoliko načela, čiji je glavni cilj omogućiti dobroj energiji da uđe u dom. U današnjem blogu donosimo uvod u feng shui te najvažnija načela na kojima se temelji.

PROČITAJTE VIŠE

Kreme za sunčanje koje štite floru i faunu

20.7.2022.

Utjecaj sunca na kožu je kumulativan – što znači da se zadržava u koži i nakuplja kroz godine. U prijevodu, svaki put kada ste izgorjeli na suncu ostavilo je traga na vašoj koži, iako to možda ne vidimo odmah.

PROČITAJTE VIŠE

Digitalni detoks – novi trend pozitivne promjene

20.7.2022.

Današnji način života iziskuje od nas kontinuiranu digitalnu prisutnost i povezanost, s obzirom na to da se i poslovna i privatna komunikacija većinom odvijaju na ovaj način. Digitalni detoks podrazumijeva pružanje umu vremena za odmor od stalne povezanosti i digitalne stimulacije. 

PROČITAJTE VIŠE

NOVO: Superfood - Handful liofilizirano voće

14.7.2022.

Hrvatskom tržištu predstavljamo liofilizirano voće Handful - proizvodi sadrže isključivo prirodne sastojke – 100% voće. Ne sadrže gluten, alergene, umjetna bojila i dodani šećer, a tri različita okusa zadovoljit će svako nepce u potrazi za zdravim i hranjivim zalogajem.

PROČITAJTE VIŠE

Kako na prirodan način odbiti komarce?

14.7.2022.

Komarci su sveprisutna napast te nam svakog ljeta remete odmor i uživanje. Njihov ubod je neugodan, a zujanje uznemirujuće te svatko traži način kako ih otjerati iz svoje blizine. Pronašli smo nekoliko načina kako uz prirodne sastojke otjerati komarce.

PROČITAJTE VIŠE

Kako postići i održati savršen brončani ten?

7.7.2022.

Postoji mnogo stvari zbog kojih se veselimo ljetu, a preplanuli ten je nešto čemu definitivno većina nas teži postići u ovo doba. U današnjem blogu pročitajte savjete kako postići i održati bakrenasto preplanuli ten.

PROČITAJTE VIŠE

Vegetarijanci i vegani alergični na soju – što sad?

27.6.2022.

U prehrani bez mesa ili životinjskih proizvoda, soja je često glavni izvor bjelančevina i nekih vitamina i minerala. Alergija na proteine iz soje postala je dosta učestao problem, ali na sreću, postoje i drugi kvalitetni biljni izvori bjelančevina o kojima smo pisali u današnjem blogu.

PROČITAJTE VIŠE

Obavijest o proizvodu BIOSOLIS sprej SPF50

10.6.2022.

Obavijest za kupce o opozivu i povlačenju proizvoda zbog neispravne ambalaže - BIOSOLIS sprej SPF50.

PROČITAJTE VIŠE

Zašto je važno zaštititi lice od sunca?

9.6.2022.

Naše lice je dio tijela koji je konstantno izložen vanjskim utjecajima, a koža lica je unatoč tome i dalje vrlo nježna i osjetljiva. Sunce je vjerni suputnik ljeta koji na lice može imati razne učinke, stoga vas u današnjem blogu savjetujemo kako (i zašto) pravilno zaštititi lice od sunca.

PROČITAJTE VIŠE

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više