Black Friday poznati je dan rasprodaje, a često se produžuje na cijeli vikend, tjedan ili mjesec prodaje. Na All Natural web shopu smo po prvi puta obilježili ovaj dan, a rezultatima smo i više nego zadovoljni.
PROČITAJTE VIŠE'Božićna čarolija uz Bakin' mix' naziv je našeg drugog Facebook live eventa osmišljen povodom blagdana. Plan i program realizirali smo uz pomoć naših gostiju, a tko i što vas čeka na eventu pročitajte u nastavku.
PROČITAJTE VIŠEZaštita od sunca kremom za sunčanje neizmjerno je važna. Naravno da je najbolja zaštita kože ako se u potpunosti izbjegava sunce, što je naravno teško ostvariti. Suncu se ne treba izlagati kada su sunčeve zrake najjače, a to je između 11 i 17 sati i u to je vrijeme dobro koristiti razna pokrivala za glavu i kreme za sunčanje. No kako izabrati kremu koja najbolje odgovara koži?
PROČITAJTE VIŠEZašto čista kokosova voda poprima ružičastu boju? Riječ je o procesu kojeg pokreću prirodni kokosovi enzimi koji se aktiviraju u unutrašnjosti kokosa. Proces se zove oksidacija, a enzim - phenolase. Radi se o prirodnom antioksidansu koji kokosovoj vodi daje bogatu nutritivnu vrijednost i jedinstven okus.
PROČITAJTE VIŠEBakin' Mix je linija bezglutenskih proizvoda nastala kao rezultat suradnje između tima A1 All natural i Veronike Uravić Čolak - višestruko nagrađivane dizajnerice iz Reedesign Studio Rijeka. Ime branda i dizajn ambalaže Veronikino je djelo.
PROČITAJTE VIŠESunčani i dugi dani su pred nama i svi se tome veselimo. No koliko dobrog nam sunce i toplina nosi, toliko može biti i štetno, a jedan od štetnih utjecaja možemo primijetiti i na našoj koži - to su UV zrake, od kojih kožu valja zaštiti. Dokazano je da boravak na suncu, a time i razgrađeni vitamin D, djeluje na povećanje energije, sudjeluje u izgradnji kostiju, a novija istraživanja tvrde da ublažava i znakove depresije. Međutim, prekomjerno izlaganje suncu može biti i štetno, naročito za našu kožu.
PROČITAJTE VIŠESvibanj je mjesec svjesnosti o celijakiji, a mi smo se ovoga puta odlučili posvetiti isključivo ovoj bolesti i cijeli mjesec obilježiti prehranom bez glutena - organizirali smo Facebook live event „Ispeci pa baki reci" u suradnji sa studenticama 4. godine marketinga Ekonomskog fakulteta u Rijeci. U nastavku pročitajte kako smo Facebook eventom podigli svijest javnosti o problemu celijakije.
PROČITAJTE VIŠEBriga o zdravlju trenutno je najvažnija tema i mnogi se pitaju kako izbjeći infekcije i zaraze, kako se prirodno od istih zaštiti, što konzumirati, a što izbjegavati. No, kako bismo ispravno postupili, trebamo biti informirani i znati što nam savjetuju epidemiolozi. Infekcije najčešće napadaju osobe s jednoličnom prehranom, osobe starije životne dobi i djecu.
PROČITAJTE VIŠEKratki i hladni dani iz organizma vuku puno energije, osobito u hladnijem dijelu godine kada tijelo žudi za mnogo više energije nego inače. Pročitajte recepte za 9 toplih napitaka koji su stvoreni za idealnu, toplu večer, a naročito se slažu s našim Rawbite pločicama.
PROČITAJTE VIŠEDošlo nam je vrijeme darivanja - postoji toliko mnogo vama dragih osoba kojima biste poklonili nešto posebno i drugačije. Od pomisli na poklon koji je osoban, dobro zamišljen i zbog kojeg ne morate opljačkati banku može vas obliti hladan znoj. Ali to ne mora uvijek biti nešto fizičko - postoji mnogo (održivih) alternativa.Došlo nam je vrijeme darivanja - postoji toliko mnogo vama dragih osoba kojima biste poklonili nešto posebno i drugačije. Od pomisli na poklon koji je osoban, dobro zamišljen i zbog kojeg ne morate opljačkati banku može vas obliti hladan znoj. Ali to ne mora uvijek biti nešto fizičko - postoji mnogo (održivih) alternativa.
PROČITAJTE VIŠELjepota dolazi iznutra? Naravno, zahvaljujući sljedećim namirnicama: orašastim plodovima, mrkvi, rajčici, kiviju, jajima, medu, ricoli, avokadu, acai bobicama i nezaobilaznom, maslinovom ulju. Dodavanje ovih namirnica na vaš tjedni meni ne samo da poboljšava vaše blagostanje i unos vitamina, već i vašem izgledu pruža sjajni i zdravi izgled. Bilo da je riječ o glatkoj koži, sjajnoj kosi ili čvrstim noktima - u našoj kuhinji mogu se pronaći neki od najboljih pomagača za ljepotu.
PROČITAJTE VIŠE
"Ispeci pa baki reci" prvi je naš Facebook live event osmišljen povodom obilježavanja Međunarodnog dana celijakije. Plan i program cijelog eventa realiziran je u suradnji sa studenticama Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Što vas sve očekuje pročitajte u nastavku.
PROČITAJTE VIŠE
Ne
biste vjerovali koliko postoji zanimljivosti o kokosu za koje mnogi nisu čuli. Većina ljudi samo pomisli na smeđi orah s mnoštvom
dlakavih vlakana s čijom tvrdoćom samo otvaranje izgleda kao nemoguća misija. No, kokos u sebi krije mnogo više. U
nastavku donosimo brdo podataka o ovom troskom voću koje možda niste znali.
Zbog toga što ponekad postoje doktori u marketingu koji su
potpuno izmišljeni, htjeli bismo vam pokazati tko je zapravo naš Dr. Martins.
On zaista postoji…
Kako bi osigurale nutritivne potrebe, trudnice trebaju svoju prehranu zasnivati na povrću, voću, cjelovitim žitaricama, nemasnom mesu i ribi, a svojoj prehrani trebaju dodati multivitaminski pripravak kreiran za trudnice koji će osigurati potrebnu količinu folne kiseline i željeza.
PROČITAJTE VIŠEZima nas s lakoćom još uvijek čvrsto drži u svom mračnom stisku, ali što smo više svjesniji i više pripremljeni za proljeće i nove izazove, tim bolje. Svi znamo da prava snaga dolazi iz smirenosti i zato duboko udahnimo, napunimo baterije i posadimo sjeme za nove planove, uvedimo nove navike i nezaboravna iskustva.
PROČITAJTE VIŠEŠto može biti bolje od prirodnog napitka s profinjenom aromom, karakterističnim okusom i nutritivnim vrijednostima čiste, svježe i nježne kokosove vode? Ne samo što je zdrava, već je i ukusna.
PROČITAJTE VIŠEDolaze velike vrućine, stoga je vrlo važno tijelo održavati hidriranim. Kako voda čini 60% ljudskog organizma ključno je unositi dovoljne količine vode, jer organizam treba održati u ravnoteži – ne treba piti ni previše ni premalo tekućine.
PROČITAJTE VIŠE
Odrasla sam u poduzetničkoj obitelji, u kojoj se svatko bavio i još uvijek bavi svojim poslom. Vjerojatno je dijelom u pitanju genetika, dijelom okruženje u kojem sam odgajana, moji roditelji i rodbina – no na koncu je to ipak bio moj izbor.
PROČITAJTE VIŠE